افزایش جوجه‌ریزی در اسفند ماه

در سال‌های گذشته جوجه‌ریزی از ۲۰ بهمن تا پایان اسفند کاهش می‌یافت که این یعنی توقف تولید، اما در دوره فعلی برنامه تولید بنحوی است که تولید در دوره یاد شده حتی بیش از سایر ماه‌های سال خواهد بود.
تولید باید همواره رو به بالا و صادرات‌ محور باشد و بعد از تامین نیاز داخل و ذخایر، مازاد آن راهی بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی شود چون ۱۵ کشور همسایه نیازمند محصولات کشاورزی ایران هستند و می‌توان با صادرات محصولات کشاورزی برای اقتصاد کشور ارزآوری کرد.
توسعه صنایع غذایی حلقه تکمیل زنجیره ارزش کشاورزی می باشد که با فراوری محصولات ارزش‌ افزوده در پی دارد که ضمن جلوگیری از ضایعات و اتلاف محصول، امکان صادرات را نیز فراهم می‌کند.
حمایت علمی و فنی از کشاورز، کاهش هزینه تولید و کشاورزی بهره‌ور را بهمراه دارد و ضروری است از ظرفیت علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان برای بهره‌ور کردن تولید و بدنبال آن سرمایه‌گذاری در اقتصاد کشاورزی استفاده شود و مراکز خدمات کشاورزی نقطه شروع برای ورود مطالعات و تحقیقات بداخل مزارع و واحدهای تولیدی می باشند.
برای رشد تولید، خودکفایی و پایداری در خودکفایی، ‌باید گشایشی در فضای کسب و کار ایجاد شود و کسی برای دریافت مجوز فعالیت معطل نماند که برای این کار اختیارات به استان‌ها تفویض می‌شود و واحدهای شهرستانی مشکلات را بصورت مستقل و در زمان کوتاه رفع می‌کنند.
همچنین سیاست‌های بازرگانی در واردات و صادرات براساس حمایت از تولید داخل باشد و محدودیت سرمایه‌گذاری برداشته شده و موانع رشد تولید از پیش پای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برچیده شود.
همچنین برای تسریع در رفع کمبودهای احتمالی و ایجاد شرایط مناسب تا شروع ماه مبارک رمضان، ستادهای استانی و ستاد وزارت تشکیل می‌شود و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها با کمک استانداران و ادارات صمت نسبت به تشکیل ستاد اقدام می‌کنند و شهرستان‌ها هم به این منظور با ایجاد کمیته بصورت مستمر و روزانه تامین و توزیع بازار را رصد خواهند کرد.
جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره های داخل سايت سابين پروتئين تماس حاصل فرمائید 

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

سبد خرید