توزیع بدون محدودیت مرغ

با افزایش قیمت مرغ در بازار شرکت پشتیبانی توزیع ذخایر مرغ منجمد خود را برای تنظیم بازار آغاز نموده است که این مرغ منجمد تنظیم بازاری 
زیر نرخ مصوب و بدون محدودیت در میادین میوه و تره بار توزیع می‌شود.
این مرغ منجمد تنظیم بازاری بدون محدودیت در میادین میوه و تره بار به فروش می رسد و افراد می توانند به هر تعدادی این محصول را خریداری کنند.
محدودیت برای توزیع مرغ منجمد برای تنظیم بازار نداریم بطوری که در روز گذشته 800 تن از این محصول توزیع شد و این توزیع تا تنظیم بازار ادامه خواهد داشت.
علاوه بر مرغ منجمد گوشت گوسفندی و گوساله گرم تنظیم بازاری نیز توزیع می‌شود همچنین گوشت قرمز از تولید کننده خریداری و با قیمت مصوب در بازار توزیع می‌شود.
جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره های داخل سايت سابين پروتئين تماس حاصل فرمائید

هشتمین دوره همایش مرغ مادر گوشتی ایران

پس از چند دوره از برگزاری همایش مرغ مادر گوشتی، بعلت تنوع مطالب و عناوین مهم این صنعت، هشتمین دوره همایش مرغ مادر گوشتی ایران در تاریخ های نهم و دهم خرداد ماه 1402 در هتل میزبان بابلسر برگزار می گردد که این دوره از همایش طی دو روز و با حضور کارشناسان، دامپزشکان و فعالان صنعت مرغ مادر گوشتی بین ساعت 8 لغایت 15 روزهای اعلامی برگزار می گردد که به بررسی مهمترین مسائل و چالش های فنی صنعت مرغ مادر گوشتی پرداخته خواهد شد.
 
سرفصل های سخنرانی ها طی دو روز و در عناوین زیر برگزار خواهد شد:
 
برنامه های روز نهم خرداد / بخش دامپزشکی در مرغ مادر
دبیر علمی بخش دامپزشکی: دکتر شهریار نقیزاده
تجویز دارو در دامپزشکی / بخش تغذیه ، مدیریت و پرورش
سخنران : دکتر رضا طوایف
تقابل سروتیپ و ژنوتیپ چالش صنعت طیور در کنترل  بیماری نیوکاسل 
سخنران : دکتر محمد عبدالشاه
 
برنامه های روز دهم خرداد / بخش تغذیه ، مدیریت و پرورش
دبیر علمی بخش : مهندس افشین ایراندوست 
زیست فراهمی مواد مغذی در مرغ مادر ، چالش‌ها و فرصت‌ها 
سخنران دکتر سعید طوسی
شاخصهای نوین قضاوت کیفیت جوجه پس از انکوباسیون 
سخنران : دکتر امین نجاتی ساروی
 
طی این دو روز سخنرانی هایی توسط شرکت های مطرح و فعال این صنعت برپا خواهد شد که بزودی اصلاع رسانی خواهد شد.
جهت حضور در این دوره از همایش از طریق لینک زیر وارد شده و پس از مطالعه دقیق موارد، اقدام به تکمیل فرم و ثبت نام نمایید.
ثبت نام شما پس از دریافت کد ورود از سمت واحد اجرایی این همایش قطعی خواهد شد.
مهلت ثبت نام تا تاریخ 20 اردیبهشت ماه می باشد.
 
جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره های داخل سايت سابين پروتئين تماس حاصل فرمائید

با شروع فصل گرما احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو افزایش یافت

با شروع فصل گرما احتمال شیوع بیماری تب کریمه کنگو افزایش یافت.
با توجه به گرم شدن هوا و شروع فصل تکثیر و فعالیت کنه‌ها همه قشرهای مردم بویژه افرادی که بدلیل شغلشان با دام سروکار دارند باید رعایت نکات بهداشتی و پیشگیری را جدی بگیرند.
گزش مستقیم از طریق کنه آلوده و تماس با ترشحات و خون آلوده از راه‌های انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان می‌باشند که در صورت نبود تشخیص و درمان بموقع موجب مرگ می‌شود.
خودداری از خرید گوشت فاقد مهر و برچسب کشتارگاه، استفاده از دستکش، عینک، لباس آستین بلند و چکمه در تماس مستقیم با لاشه دام و نیز خروج کود و سمپاشی اماکن دامی از راه‌های پیشگیری این بیماری است.
همشهریان از مصرف جگر خام و نیم پز خودداری و لاشه را پس از کشتار بمدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری کنند.

جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره های داخل سايت سابين پروتئين تماس حاصل فرمائید

قیمت‌گذاری جوجه بدست دلالان موجب نوسان قیمت مرغ در بازار شده است

قیمت جوجه یکروزه در اردیبهشت ماه امسال افزایش یافته که بخش زیادی از این افزایش نرخ ناشی از ورود دلال‌ها به این بازار است.
بدلیل اینکه جوجه با نرخ دولتی در بازار یافت نمی‌شود، مرغداران مجبور هستند جوجه یکروزه را از دلال‌ها خریداری کنند که در عمل نرخ جوجه یکروزه توسط دلال‌ها تعیین می‌شود نه دولت که این قیمت گذاری دلالان موجب نوسان قیمت مرغ در بازار شده است. 
ایجاد ثبات در بازار نیازمند عرضه جوجه یک روزه در سامانه بازارگاه است که دولت برای ساماندهی برخی کالاهای اساسی و حذف واسط‌ها، سامانه بازارگاه را راه اندازی کرده است که عرضه جوجه یک روزه در این سامانه نیز می‌تواند منجر به حذف واسطه‌گری از این صنعت شود.
کمک به کاهش هزینه‌های تولید و عرضه جوجه یک روزه در سامانه بازارگاه ۲ اقدامی هستند که دولت با اجرای آنها می‌تواند ضمن ایجاد ثبات در بازار مرغ موجب افزایش تولید و کاهش هزینه‌های بخش تولید و مصرف این صنعت شود.
اردیبهشت ماه سال گذشته با اجرای مردمی سازی یارانه‌ها و حذف ارز ترجیحی هزینه‌های تولید گوشت مرغ به یکباره افزایش چندبرابری داشت.
قیمت ذرت، کنجاله سویا و قیمت جوجه یک روزه نیز افزایش یافت و این جدای از افزایش هزینه‌های واکسن، دارو و هزینه فرآیند تولید در این صنعت است.
با اجرای حذف ارز ترجیحی صنعت مرغ در اردیبهشت سال گذشته قیمت مرغ افزایش پیدا کرد که بدلیل این افزایش نرخ و کاهش اقبال مردم به خرید مرغ، بازار با مازاد مرغ مواجه شد به همین دلیل مرغداران مجبور شدند مرغ را زیر قیمت مصوب بفروش برسانند.
وظیفه ذاتی شرکت پشتیبانی دام خریداری مرغ در زمان مازاد تولید و نگهداری آن در سردخانه برای عرضه در ایامی است که بازار با کمبود مرغ مواجه می‌شود که به گفته این شرکت در آن زمان نه سردخانه‌ای برای نگهداری مرغ منجمد و نه پولی برای خرید این مرغ در اختیار نداشته است که با این شرایط مرغ مازاد تولیدی بر روی دست مرغداران باقی ماند و قیمت هر کیلوگرم مرغ زیر قیمت مصوب به فروش رسید که این ضربه سنگینی بر پیکره صنعت مرغ کشور بود.
مرغداران سراسر کشور از زمان اجرای طرح حذف ارز ترجیحی بدلیل نوسان قیمت، ۱۴۰ هزار میلیارد ریال ضرر کردند و به دلیل اینکه هیچ کس به کمک مرغداران نیامد، برخی مرغداران با ورشکستگی از چرخه تولید حذف شدند.
تحمیل ضررهای سنگین به صنعت مرغ کشور موجب شد تا آمار جوجه ریزی مرغداران کشور از ۱۲۲ میلیون جوجه در بهمن ماه سال گذشته به ۸۰ میلیون جوجه در اسفندماه ۱۴۰۱ کاهش یابد که شرایط کنونی ناشی از کاهش تولید ۴۰ میلیون جوجه است.
بدلیل کاهش ۳۰ درصدی جوجه ریزی در اسفندماه هشدارهای لازم به مسوولان امر داده و عنوان شد از نیمه فروردین ماه امسال با کمبود و افزایش قیمت مرغ در بازار مواجه می‌شویم که متاسفانه این پیش بینی محقق شد.
دولت برای تثبیت قیمت مرغ باید بخشی از هزینه‌های تحمیلی به صنعت مرغ را کاهش دهد.
تولید هر قطعه مرغ بطور میانگین یک میلیون و ۲۵۰ هزار ریال تمام می‌شود که با توجه به میانگین وزنی هر مرغ در حدود ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم، قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ بیش از ۵۵۰ هزار ریال تمام می‌شود به همین دلیل تولید مرغ با شرایط کنونی و با قیمت مصوب کنونی برای بیشتر مرغداران بصرفه نیست.
مصرف دانه آماده هر قطعه مرغ بطور متوسط چهار کیلوگرم است که با توجه به اینکه هر کیلوگرم دانه آماده ۲۰۰ هزار ریال قیمت دارد فقط ۸۰۰ هزار ریال برای خوراک هر مرغ هزینه می‌شود.
علاوه بر ۸۰۰ هزار ریال هزینه خوراک مرغ، با جمع هزینه ۲۵۰ هزار ریالی جوجه یک روزه و همچنین ۲۰۰ هزار ریالی هزینه جانبی فرآیند تولید، تولید هر قطعه مرغ با وزن ۲ کیلو و ۲۰۰ گرم به طور میانگین یک میلیون و ۲۵۰ هزار ریال تمام می‌شود که قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ بیش از ۵۵۰ هزار ریال برای مرغدار تمام می‌شود.
در صورتی که دولت بخشی از هزینه‌های تحمیلی به صنعت مرغ مانند قیمت ذرت، سویا و یا جوجه یک روزه را برعهده بگیرد، علاوه بر ثبات قیمت مرغ، تولیدکنندگان ترغیب به جوجه ریزی می‌شوند.
سالانه ۲.۵ میلیون تن مرغ در کشور تولید می‌شود که سرپرست وزارت جهاد کشاورزی از هدف گذاری برای افزایش یک میلیون تن به تولید مرغ کشور برای مدیریت بازار داخلی و همچنین توسعه و ثبات بازار صادرات از محل مازاد مصرف داخلی برای امسال خبر داد.
مرکز آمار ایران بر اساس آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن رسمی خود در سال ۱۳۹۵ اعلام کرده است نتایج آمارگیری از مرغداری‌های پرورش مرغ تخمگذار و گوشتی در سال ۱۳۹۴ نشان می‌دهد از تعداد ۱۸ هزار و ۹۳ واحد مرغداری پرورش مرغ گوشتی در سطح کشور، ۱۲ هزار و ۵۷۳ واحد فعال و مابقی غیرفعال بودند.
جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره های داخل سايت سابين پروتئين تماس حاصل فرمائید

مرغ کمیاب شد

تولید مرغ در فروردین ماه ۹۵ میلیون قطعه بوده که ۱۵ میلیون قطعه کمتر از برنامه ریزی ۱۱۰ میلیون قطعه ای برای این ماه است که دلیل این کاهش کمبود عرضه نهاده در ماه های پایانی سال می باشد.
کاهش عرضه مرغ در بازار زمینه سوء استفاده برخی واحدهای صنفی را فراهم کرده است که علاوه بر گران فروشی، بعضی از واحدها از فروش مرغ کامل خودداری کرده و با خرد کردن، آن را با قیمت‌هایی بالاتر به فروش می‌رسانند.
قیمت مرغ در روزهای اخیر افزایش یافته و با قیمت مصوب در بازار فاصله گرفته است که بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در تعطیلات چند روز عید فطر با قیمت های بالاتر به فروش رسید و برخی از مرغ فروشی ها اعلام کردند که محصول برای عرضه ندارند.
فروشگاه ها مرغ را بصورت کامل و درسته بفروش نمی رساند و این محصول را قطعه بندی کرده تا مشمول قیمت مصوب مرغ کامل نشود و بعد از قطعه بندی این محصول را با قیمت های بالاتری به فروش برساند اما نرخ این محصول در میادین میوه و تره بار به قیمت مصوب است.
به تازگی مرغ منجمد تنظیم بازار با قیمت ۵۵ هزار تومان که ۸ هزار تومان پایین تر از نرخ مصوب مرغ گرم است در بازار توزیع می شود که در این شرایط لازم است که اتحادیه پرنده و ماهی و اصناف و وزارت جهاد کشاورزی نظارت هایی دقیق تری بر بازار داشته باشند تا از گران فروشی و سوء استفاده هایی که بدلیل مشکلات در تولید ایجاد شده جلوگیری کنند.
جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره های داخل سايت سابين پروتئين تماس حاصل فرمائید